LAP ECO Mini: nagy teljesítmény egy apró dobozban

Az új online kassza rendelet nem csak a boltokat, butikokat érinti, de a mozgóárusokat is. Pedig a folyamatos pakoláshoz, a mindennapos szállításhoz nem mindegy, hogy milyen pénztárgépet választ. Itt az LAP ECO Mini, ami a lehető legjobb választás mozgóárusok számára! Ezzel a hihetetlenül kicsi, akkumulátorral együtt is összesen 1,1 kilogrammot nyomó kompakt géppel biztosan Ön is elégedett lesz!

Ezzel a kisméretű pénztárgéppel rengeteg helyet spórolhat meg, ráadásul miután csatlakoztatható hozzá kasszafiók, vonalkód olvasó, de akár mérleg is, számtalan lehetőséget biztosít Önnek, hogy vásárlóit a lehető leggyorsabban és a legnagyobb törődéssel tudja kiszolgálni! A készüléken a firmware a GPRS kapcsolat segítségével a szerviz bevonása nélkül frissíthető, amivel Ön rengeteg pénzt és időt spórolhat meg, ráadásul nyomtatója másodpercenként 21 sor kinyomtatására képes így nem csak könnyebbé, de gyorsabbá is teszi a munkafolyamatot. Elképesztő teljesítmény kicsiben – az „Easy Load” nyomtató ráadásul nem csupán gyors nyomtatást, de könnyű kezelhetőséget is biztosít, a szalag ugyanis kis gyakorlással villámgyorsan, akár egy kézzel kicserélhető. Emellett a kisméretű akkumulátor is elképesztően nagy teljesítményű, ezáltal lesz hordozható kassza a LAP ECO MINI. Két kijelzőjének köszönhetően pedig nincs szükség extra kijelző csatlakoztatására sem. A készülék ezen felül 30 pénztárost képes kezelni, valamint 4000 árucikk (PLU) rögzíthető benne, ráadásul nem csak megfelel minden hazai jogi szabályozásnak, de tökéletesen kielégíti a mozgóárusok minden igényét is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>